Krémová hmota na výrobu cukrovinek, na posypání hotových výrobků, na výrobu fondánové náplně a krému. Skladujte v suchu a temnu při teplotě max. 25°C a vlhkost vzduchu 50-60%. Chraňte před chladem. Optimální vlhkost vzduchu 50 - 60%, max 70%.
Fondán zahřejte ve vodní lázni za stálého míchání na max. teplota 40°C. Do fondánu přidáme vodu – na 1 kg fondánu použijeme cca 40 ml vody nebo cukerného roztoku. Teplota při zpracování by neměla překročit 40°C. Při vyšších teplotách se krém může zkazit.
Balení obsahuje: 5 kg
cukr, glukózový sirup, voda.
| Energetická hodnota kJ | 1515 kJ |
| Energetická hodnota kcal | 362 kcal |
| Tuky | 0 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 89 g |
| - z toho cukry | 81 g |
| Bílkoviny | 0 g |
| Vláknina | 0 g |
| Sůl | 0 g |
Česká republika
| Barva | bílá |
| Kategorie: | Fondánová, Dip and Drip poleva |
| Výrobce | dortis |
| EAN | 8595019695498 |
| Kód produktu | DR-VG603 |