Kandované ovoce – plody, zřídka jiné části rostlin, konzervované opakovaným vařením ve stále sladším sirupu. Lze kandizovat celé ovoce, jejich části i květiny a dokonce i stonky. Kandované ovoce je doplňkem koláčů a dezertů, ale využívá se i do cukroví, například do marokánek. Ovoce nebo kůra z ovoce se při kandizování fixuje tak, že se musí máčet cukrem na asi 70 - 72% opakovaným máčením do sacharózy a glukózového sirupu o rostoucí koncentraci a vhodné teplotě. Existují tři druhy kandovaného ovoce: kandované - s povrchem z matného cukru s jemnými krystaly; glazované - s hladkým, sklovitým karamelovým povrchem a karamelizovaným ovocem posypaným cukrem.
Top produkty jsou řazeny dle prodejnosti a skladové dostupnosti, dále jsou náhodně přidány produkty v akci a novinky.
Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.