Loading...

Želatina vepřová typ A bloom 260 (500 g) 1622 dortis

Želatina jedlá - vhodná na výrobu želatinových květin   Vysoce kvalitní želatina vhodná i na výrobu želatinových květin, motýlů a dalších ozdob . ... Další popis
Naše cena s DPH
276 Kč
Skladem poslední 2 kusy
ks

Podrobný popis produktu

Želatina jedlá - vhodná na výrobu želatinových květin   Vysoce kvalitní želatina vhodná i na výrobu želatinových květin, motýlů a dalších ozdob.   Pro získání přibližně 250 g želatinového gelu je třeba míchat ingredience v tomto poměru: Jemný křehký gel - 250 ml vody a 8,75 -10 g sypké želatinové směsi Středně pevný gel - 250 ml vody a 15 - 17,5 g sypké želatinové směsi Pevný gel - 250 ml vody a 20 - 25 g sypké želatinové směsi Návod pro přípravu gelu: Odvážené množství želatiny vsypeme do odpovídajícího množství vody a lehce zamícháme.Vždy je lepší použít vodu převařenou, protože voda může vykazovat vysokou trvrdost a tim může dojít k zákalu. Necháme nabobtnat. Nabobtnaný gel zahřejeme ve vodní lázni na teplotu cca 60-65°C. Rozpouštění urychlíme občasným jemným zamícháním. Po rozpuštění se použije ochucený připravený gel na výrobek (nejlépe v době když již vykazuje částečnou tvorbu gelu). Nejčastější chyby při přípravě gelu Příliš intenzivní míchání - v gelu se vytvoří bublinky. Příliš vysoká teplota vody při přípravě gelu - dojde ke snížení želírujících schopností a tím ke snížení pevnosti gelu. Maximální teplota při přípravě gelu z želatiny je 90°C. Želatina nesmí přejít varem. Ztráta želírovacích schopností se projeví hlavně při opakovaném zhřátí nad 90°C. Želatina je vysoce hodnotná bílkovina získaná částečnou denaturací kolagenu. Podle použitého výrobního procesu je želatina označovaná jako typ A (vyrobená kyselou cestou - vepřová) nebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovězí).   

Vysoce kvalitní želatina vhodná i na výrobu želatinových květin, motýlů a dalších ozdob.   Pro získání přibližně 250 g želatinového gelu je třeba míchat ingredience v tomto poměru: Jemný křehký gel - 250 ml vody a 8,75 -10 g sypké želatinové směsi Středně pevný gel - 250 ml vody a 15 - 17,5 g sypké želatinové směsi Pevný gel - 250 ml vody a 20 - 25 g sypké želatinové směsi Návod pro přípravu gelu: Odvážené množství želatiny vsypeme do odpovídajícího množství vody a lehce zamícháme.Vždy je lepší použít vodu převařenou, protože voda může vykazovat vysokou trvrdost a tim může dojít k zákalu. Necháme nabobtnat. Nabobtnaný gel zahřejeme ve vodní lázni na teplotu cca 60-65°C. Rozpouštění urychlíme občasným jemným zamícháním. Po rozpuštění se použije ochucený připravený gel na výrobek (nejlépe v době když již vykazuje částečnou tvorbu gelu). Nejčastější chyby při přípravě gelu Příliš intenzivní míchání - v gelu se vytvoří bublinky. Příliš vysoká teplota vody při přípravě gelu - dojde ke snížení želírujících schopností a tím ke snížení pevnosti gelu. Maximální teplota při přípravě gelu z želatiny je 90°C. Želatina nesmí přejít varem. Ztráta želírovacích schopností se projeví hlavně při opakovaném zhřátí nad 90°C. Želatina je vysoce hodnotná bílkovina získaná částečnou denaturací kolagenu. Podle použitého výrobního procesu je želatina označovaná jako typ A (vyrobená kyselou cestou - vepřová) nebo typ B (vyrobená alkalickou cestou - hovězí).   

Hmotnost

Balení obsahuje: 500 g

Složení produktu

bílkoviny

Alergeny vejce

Země původu

Holandsko

Technické parametry

Agar, želatina a pektin
Výrobce dortis
EAN 2017000013877
Kód produktu DR-1622

Recenze produktu

Napsat recenzi
Kvalitni
Želatina jako výrobek super, jen papírový sáček /vrchní obal/ byl celý roztrhaný.Sáček se želatinou porušený nebyl, tak jsem zboží přijala. Možná by bylo vhodné sypké zboží balit do krabičky.
Maximálně spokojený

Ověřený zákazník - je recenze od zákazníka, který daný produkt nakoupil.

Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.

Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.

Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.

Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.

Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.

Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.

Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.

Dále doporučujeme

Agar-agar 700 E406 (50 g) 653 dortis

Želírovací přípravek je vyroben z mořských řas .
62 Kč
Skladem > 10 ks

Želatina v prášku - červená 3x12g - RUF

Vyrobeno
v Německu
Želatina v prášku - červená 3x12g - RUF
Připravit polevu na glazované koláče je s tímto přípravkem velice jednoduché.
16 Kč
Skladem > 10 ks

Želatina v prášku - jahoda 3x12g - RUF

Želatina v prášku s jahodovou příchutí. Balení 3 x 12 g.
16 Kč
Skladem > 10 ks

Agar želírující látka 20 g - Grešík

Agar je přírodní želatinový přípravek získávaný z mořských řas.
52 Kč
Skladem > 10 ks