Použití: Mléko pasterizujte 30 minut při 65 ° C a poté nechte vychladnout na 38 ° C.
Očkujte kvasinkami v dávce uvedené na sáčku, opatrně míchejte asi 5 minut; přidejte telecí syřidlo v doporučené dávce. Asi po 18 minutách se lískooříšková zátka promíchá a čeká, až tvaroh zaschne. Po vyjmutí syrovátky se extrahuje a umístí do forem na malé kakiotty.
Otočí se asi po hodině 4/5krát a kontrolují Ph každých 30 minut.
Když tato hodnota dosáhne 5,40, vloží se do komory při teplotě 8/10 ° C, vlhkosti 80%. Další den se solí ve slaném nálevu s 20% solí (2 hodiny na každý kg sýra) nebo suší. Po třech dnech se sýr zabalí, aby se zvýraznila tvorba bílé plísně.
Zrání proběhne 15 dní po výrobě.
Startovací kultury plísňové a bakteriální | |
Výrobce | Enolandia S.r.l. |
Kód produktu | 13745 |
Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.